Enkel uitstel kan Fortuna Sittard nog redden

Enkel uitstel kan Fortuna Sittard nog redden

Gepubliceerd: woensdag 22 april 2009 om 12:59wo 22-04-2009 om 12:59

Om volgend seizoen nog betaald voetbal te spelen moet de Limburgse club ook dat laatste beetje wegwerken. TOF-voorzitter Wil Meijers denkt daar nog enkele weken voor nodig te hebben.

Hij hoopt dat hij die tijd ook krijgt van de licentiecommissie van de KNVB. De club uit de Jupiler League moet zich woensdagavond met een sluitende begroting bij de voetbalbond melden. Dat is de voorwaarde voor een licentie voor volgend seizoen.

Meijers hoopt op uitstel. "Ik hoop dat we nog even respijt krijgen om de puntjes op de i te zetten. We hebben een geweldige boost aan sponsorcontracten. Ik denk dat we gemiddeld drie contracten per dag sluiten. De sponsoropbrengsten gaan ruim over die van dit seizoen heen", aldus Meijers.

En dat terwijl er het afgelopen half jaar niets gedaan is aan acquisitie omdat Fortuna zou gaan fuseren met Roda JC. Die fusie ketste uiteindelijk twee weken geleden af. "Ik hoop dat de commissie inziet dat wij in de afgelopen dagen een klein wondertje hebben verricht. En dat we alleen nog wat tijd nodig hebben", besluit Meijers.

Lees meer over:Fortuna Sittard

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws