Vonk: De beker moet mee terug naar Heerenveen

Vonk: "De beker moet mee terug naar Heerenveen"

Gepubliceerd: donderdag 23 april 2009 om 11:58do 23-04-2009 om 11:58

"We hadden het eerder af moeten maken", zegt Vonk op de officiële website van de Friese club. "Het is het probleem van de laatste weken. Die tweede goal wil maar niet vallen."

"Ik had wel vertrouwen in een goede afloop", vervolgt de Zuid-Afrikaanse goalie zijn verhaal over het duel met FC Volendam. "Het was natuurlijk wel de nummer vijf tegen de nummer vijftien van de ranglijst. In voetbal is alles mogelijk, maar wij beschikken over meer kwaliteit en dat is er vanavond ook uitgekomen."

De ervaren goalie kijkt al uit naar de finale op 17 mei. "Heerenveen neemt veel fans mee, maar Twente zal dat zeker ook doen. Het kan een leuk feest worden, maar we gaan niet voor het feest. De tijd dat meedoen al leuk was, ligt achter ons. Hopelijk kunnen we de beker met mooi voetbal pakken, maar winst is het enige dat telt. De beker moet mee terug naar Heerenveen."

Tijdens het duel met FC Volendam ging Vonk overigens kort voor rust naar de kant. "Het schoot meteen in het bovenbeen. De wedstrijd tegen Twente zaterdag wordt niets", aldus Vonk.

Lees meer over:SC Heerenveen

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws