Kuiper twijfelgeval in Vitesse-kamp

Kuiper twijfelgeval in Vitesse-kamp

Gepubliceerd: vrijdag 1 mei 2009 om 18:35vr 01-05-2009 om 18:35

Naast Kuiper heeft volgens Omroep Gelderland ook Julian Jenner (lies) last van
een blessure. Hij laat deze week een echo maken om meer duidelijkheid te verschaffen. Zeker is in elk geval wel dat de geblesseerden Dalibor Stevanovic, Genaro Snijders, Ronald Graafland en Jeroen Drost en de geschorste Civard Sprockel verstek moeten laten gaan.

Om het wegvallen van de eerste selectiespelers op te vangen is jeugdspeler Job van der Linden aan de selectie van Vitesse toegevoegd. "Job is een linksbenige speler. Hij trainde vandaag mee en morgen doet hij ook met de groep mee. Misschien dat hij er zondag ook bij is", reageert Bos op de officiële site van de club.

Wie er namens de Arnhemmers in het veld zullen staan, wilde Bos vrijdag nog niet zeggen. "De opstelling voor zondag is nog niet bekend. De spelers weten het zelf nog niet."

In de strijd om een plekje in het linkerrijtje en dus een play-off-plaats zijn de drie punten hard nodig in Arnhem. Vitesse, dat gedeeld tiende staat, heeft een achterstand van twee punten op nummer negen FC Utrecht, dat op zijn beurt een andere concurrent, Feyenoord, op bezoek krijgt.

Bos: "Het is weer een belangrijke wedstrijd voor Vitesse. We moeten naar ons zelf kijken. Dan pas kijken we naar de andere wedstrijden van zondag. Je moet eerst zelf zien te winnen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws