McClaren: We weten wat we moeten doen

McClaren: "We weten wat we moeten doen"

Gepubliceerd: vrijdag 1 mei 2009 om 18:49vr 01-05-2009 om 18:49

"We weten wat we moeten doen en dat is winnen", is het statement van de Engelsman, die niet gelooft dat AZ de teugels zal laten vieren door de reeds veroverde landstitel. "Het vertoonde spel van AZ tegen Ajax was erg goed en ze hadden kunnen winnen. Op deze wedstrijd zijn vele ogen gericht en AZ wil nu ook laten zien dat zij de besten zijn. Voor ons wederom een grote wedstrijd."

Twente heeft het de laatste weken moeilijk. Daarom is hard werken het credo van McClaren voor het seizoenseinde. "Wanneer in augustus was gezegd dat FC Twente in deze fase van het seizoen zou strijden om de prijzen, was je misschien wel voor gek verklaard. Het team is gaandeweg het seizoen gegroeid; door hard te werken begeven we ons momenteel in deze positie. We willen op het einde van het seizoen ook succesvol zijn en dat kunnen we bereiken door ons daar volledig op te focussen", aldus de trainer op de website van zijn club.

McClaren heeft weer de beschikking over rechtsbuiten Marko Arnautovic. Rechtsachter Ronnie Stam zal zondag niet van de partij zijn tegen AZ. De oud-speler van NAC Breda ondervindt nog teveel hinder van zijn bovenbeen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws