Tevez verwacht te vertrekken bij United

Tevez verwacht te vertrekken bij United

Gepubliceerd: zondag 10 mei 2009 om 11:10zo 10-05-2009 om 11:10

"Ik ben er verdrietig van maar ik ga er vanuit dat ik afscheid moet nemen. Ik denk niet dat ik komend seizoen nog speler ben van United. Ik heb alles gedaan wat ik kon maar ze hebben me geen aanbieding gedaan", aldus Tevez tegenover News of the World.

De Argentijnse aanvaller kwam vanaf 2007 op huurbasis uit voor de Engele topclub. Komende zomer moet Manchester United beslissen of men Tevez langer aan zich wil binden. De teleurstelling over het uitblijven van een aanbieding doet pijn bij de spits. "Ze hebben me niet behandeld als een lid van de familie. De fans deden dat wel maar United bood me geen contract aan dus toonde men geen respect voor mij als voetballer."

De aanvaller maakte in de beginfase van zijn United-periode een zeer sterke indruk en kon rekenen op een basisplaats. "De zaken zijn dit seizoen veranderd. Ik verloor mijn plaats. Sir Alex gaf me daar nooit een verklaring voor. Ik heb hem daar ook niet om gevraagd omdat ik zo niet in elkaar zit."

De speler en zijn gezin hopen op een langer verblijf in Engeland. "We willen blijven. Ik wil spelen in Engeland omdat het de beste competitie van de wereld is en het speltype mij goed past."

Lees meer over:Manchester United

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws