De Zeeuw maakt zich op voor ultrakort vrijaf

De Zeeuw maakt zich op voor ultrakort vrijaf

Gepubliceerd: maandag 11 mei 2009 om 11:33ma 11-05-2009 om 11:33

"Ik heb maar twee keer tien dagen vrij", zegt De Zeeuw in gesprek met de officiële website van AZ. De middenvelder moet zich over anderhalve week weer melden bij het Nederlands elftal, waar een trainingsstage op het programma staat. Oranje werkt 6 juni het WK-kwalificatieduel met IJsland af.

"Dat is voor geen enkele voetballer genoeg", spreekt de AZ'er over zijn korte vakantie. "Nu ga ik tien dagen uitrusten totdat de trainingsstage bij het Nederlands elftal begint. Tegen IJsland kunnen we ons al kwalificeren voor het WK; dat is ook heel mooi. Ik wil graag bij Oranje zijn. Maar helaas kom je zo niet echt tot rust. Zeker niet als ik straks ook voor het WK 2010 word geselecteerd."

De laatste wedstrijd van het succesvolle seizoen sloten de Alkmaarders zondag winnend af. In het DSB Stadion werd sc Heerenveen gemakkelijk aan de kant gezet. Volgens De Zeeuw, die tevreden was met de 3-1 zege, zaten de Friezen met hun hoofd al bij de bekerfinale van komende zondag tegen FC Twente.

De Zeeuw: "Ik had daarom het gevoel dat ze niet zo scherp en fel speelden als normaal. Wij voetbalden daarentegen, in tegenstelling tot tegen FC Twente, erg goed. Ikzelf heb ook een goed gevoel over mijn eigen spel. Ik ben blij dat ik het hier goed heb afgesloten."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws