Vertrek Koevermans nog niet aan de orde

Vertrek Koevermans nog niet aan de orde

12-05-2009 19:32

Heerenveen heeft in de strijd om de handtekening van Koevermans concurrentie van verschillende clubs. Ook vanuit Duitsland is er de nodige belangstelling voor de spits, die sinds afgelopen zomer onder contract staat bij PSV. Een ander obstakel voor de Friezen zou het salaris van de aanvaller zijn.

"Dat is nieuw voor me. Ik kan er niets op zeggen", reageert de zaakwaarnemer van Koevermans, Karel Jansen, in gesprek met VoetbalPrimeur wanneer hij gevraagd wordt naar de belangstelling van Heerenveen. "Danny wordt wel gevolgd door verschillende clubs, maar het is niet zo dat we om tafel zitten om over geld te praten."

Een vertrek van Koevermans, die ontevreden is over het aantal speelminuten dat voor hem is weggelegd in Brabant, is volgens Jansen vooralsnog niet aan de orde. "Natuurlijk is Danny niet happy met hoe het afgelopen seizoen voor hem verlopen is, maar over zijn toekomstbeeld bij PSV worden nog gesprekken gevoerd. Daar moet eerst duidelijkheid in komen. Als Fred Rutten zegt 'Danny, jij bent mijn man', dan ziet het er natuurlijk direct heel anders uit."

Koevermans (30) kwam in de zomer van 2007 over van AZ. In Eindhoven slaagde de Schiedammer er vooralsnog niet in een basisplek te veroveren. De komst van de Zweedse aanvaller Ola Toivonen, hij versterkte de gelederen in Eindhoven tijdens de afgelopen winterstop, deed de kansen van Koevermans op een basisplaats verder slinken.