Voorlopig geen besluit over toekomst David Silva

Voorlopig geen besluit over toekomst David Silva

13-05-2009 17:03

Valencia staat komende zomer voor een moeilijk besluit. De club kampt nog altijd met fikse schulden. De verkoop van een aantal sterspelers zou het geldgebrek van Valencia echter flink doen laten slinken.

"Het is normaal dat er in deze tijd van het jaar veel speculaties over mogelijke transfers losbarsten, maar de beslissing ligt in handen van Valencia", zegt José Segui, zaakwaarnemer van Silva, in gesprek met Sky Sports. "Zeker is dat er een aantal clubs geïnfomeerd hebben, maar David heeft het naar zijn zin in Valencia."

Volgens Valencia zal er op korte termijn geen besluit worden genomen over de toekomst van Silva. De club wil zich eerst volledig concentreren op plaatsing voor de Champions League van volgend jaar.

"Het is onmogelijk om nu over een transfer te onderhandelen omdat nog niet duidelijk is of het team volgend jaar uitkomt in de Champions League. Plaatsing voor het toernooi is essentieel voor de begroting van volgend seizoen", zegt sportief directeur Fernando Gomez.

Silva zal ik elk geval geen deel uitmaken van het elftal dat de komende drie wedstrijden de doelstelling van Valencia moet zien te behalen. De international staat met een spierblessure buitenspel en zal dit seizoen niet meer in actie komen.