Jol: Spelers weten dat het de laatste kans is

Jol: "Spelers weten dat het de laatste kans is"

Gepubliceerd: donderdag 21 mei 2009 om 13:57do 21-05-2009 om 13:57

Hamburger SV moet zaterdag in een uitwedstrijd aantreden tegen Eintracht Frankfurt. Concurrent Borussia Dortmund moet op bezoek naar Borussia Mönchengladbach.

Dortmund en Hamburger SV staan in punten gelijk maar eerstgenoemde club is in het bezit van een veel beter doelsaldo. Plaats vijf geeft recht op één ticket voor de Europa League. Momenteel bezet Dortmund de voornoemde positie.

Hamburger SV moet zaterdag derhalve punten pakken en hopen op een stunt van Borussia Mönchengladbach. "De spelers weten dat het voor hun de laatste kans is. Anders krijgen ze de straf dat ze komend seizoen niet mogen spelen in de Europa Cup. We weten echter ook dat Borussia Mönchengladbach punten moet pakken tegen Dortmund zodat we alsnog komende seizoen mee mogen doen in het internationale voetbal", aldus Jol tegenover het Duitse Bild.  

De recente thuisnederlaag tegen 1. FC Köln (0-1) kwam hard aan in Hamburg."We zijn allemaal teleurgesteld en er zijn frustaties. Als je zo ver komt wil je alles halen. Als je me voor het begin van het seizoen gezegd dat we begin mei nog overal kansrijk in waren zou ik tevreden zijn geweest. Nu zeg ik dat ik de 0-1 nederlaag tegen 1.FC Köln eigenlijk niet verdragen kan."

In de Duitse media werd gesteld dat er onvoldoende kwaliteit zou zijn in de huidige selectie van Jol. "Dat zie ik niet zo. We hebben in 75% van de wedstrijden goed gespeeld en in 25% niet. Ook tegen Werder Bremen hebben we twee keer gewonnen", besloot Jol.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws