Stevens en Adriaanse filosoferen over Salzburg

Stevens en Adriaanse filosoferen over Salzburg

Gepubliceerd: vrijdag 22 mei 2009 om 14:42vr 22-05-2009 om 14:42

René van Zee
SALZBURG

Stevens acht het belangrijk om zo goed mogelijk geïnformeerd in zijn nieuwe avontuur te stappen. Samen met Adriaanse nam de voormalig trainer van PSV de selectie van de Oostenrijkers uitgebreid door.

Is Stevens druk zoekende naar de puzzelstukjes die het verhaal Salzburg compleet moeten maken, Adriaanse heeft nog geen flauw benul waar zijn toekomst ligt. Het contract van de oefenmeester bij Red Bull wordt niet verlengd en een nieuwe club is vooralsnog niet aan de orde voor de Amsterdammer.

Adriaanse gaat zich eerst bezinnen over zijn toekomst, alvorens hij knopen wil doorhakken. Om die reden wees hij Ajax en een vijf man sterke delegatie van AZ de deur toen zij bij hem aanklopten. Het financiële aspect - zoals in enkele Nederlandse media werd beweerd - speelde daarin geen rol, zo laat hij weten aan VoetbalPrimeur.

"Ik wil me de komende tijd eerst rustig bezinnen over mijn toekomst", aldus Adriaanse, die in elk geval in zijn huis in Mauterndorf blijft wonen. Na de laatste competitiewedstrijd tegen Altach op Pinksterzondag gaat hij op vakantie. Vervolgens zal de trainer bepalen of hij zijn toekomst nog enkele jaren aan het voetbal verbindt, of dat hij gaat genieten van alles wat het leven nog meer te bieden heeft.

Maar voordat hij plannen gaat maken wil Adriaanse zijn periode in Salzburg in stijl afsluiten. Na het behalen van de Oostenrijkse titel hoopt hij de supporters van Red Bull een toetje te kunnen geven tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen. "Volgende week willen wij met onze fans het kampioenschap vieren met een overwinning op Altach. Ik hoop dat we dit seizoen dan op passende wijze kunnen afsluiten", aldus Adriaanse.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws