Lampard wil FA Cup winnen voor Hiddink

Lampard wil FA Cup winnen voor Hiddink

Gepubliceerd: dinsdag 26 mei 2009 om 13:26di 26-05-2009 om 13:26

Hiddink, die in de winterstop de ontslagen Luiz Felipe Scolari opvolgde, keert na dit seizoen terug naar Rusland, waar hij zijn werkzaamheden als bondscoach van de nationale ploeg weer oppakt. De komst van de Nederlander heeft Chelsea veel goeds gedaan. Als dank voor zijn harde en vooral goede werk dragen de spelers de FA Cup bij voorbaat al op aan Hiddink.

"We zouden het fantastisch vinden om Hiddink met een prijs vaarwel te zeggen. Een bedankje namens de spelersgroep, zo zien wij dit allemaal", geeft Chelsea-middenvelder Frank Lampard aan in gesprek met de BBC. "We zijn een stuk dichter naar elkaar toe gegroeid sinds Hiddink hier is. De man is een plezier om mee te werken. Niet alleen als trainer, maar ook als mens."

De finalestrijd biedt Chelsea tevens de laatste kans om het seizoen niet met lege handen af te sluiten. In de competitie eindigden de Londenaren op een derde plek, het Champions League-avontuur werd in de halve finale door FC Barcelona beëindigd. "Een seizoen zonder prijs is een mislukt seizoen", weet Lampard. "En dat is terecht als je kijkt naar wat voor spelers Chelsea onder contract heeft staan."

Hiddink kan in de finale op Wembley weer beschikken over Alex. De verdediger is hersteld van een blessure. Ook Lampard is weer inzetbaar, nadat hij afgelopen weekend het duel met Sunderland nog moest laten schieten.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws