Wotte en Van Stee in beeld bij Egyptische topclub

Wotte en Van Stee in beeld bij Egyptische topclub

Gepubliceerd: zaterdag 13 juni 2009 om 11:17za 13-06-2009 om 11:17

Van Stee werd drie weken geleden gevraagd of hij geïnteresseerd was in de functie. Hij reageerde positief en won direct informatie in bij Wotte, weet AD/Sportwereld. Donderdag bleek laatstgenoemde plotseling ook in beeld te zijn bij Ismaily.

"Ik heb Mark donderdag meteen gebeld en gevraagd hoe dit allemaal zit", reageert Van Stee. "Mark zei me dat hij drie weken geleden al benaderd is door Ismaily. Ik kan niet bewijzen dat het anders is." De oud-trainer van De Graafschap zegt het wel vreemd te vinden dat Wotte daar niets over heeft gezegd tijdens hun gesprek.


Wotte zegt zich voorlopig volledig op zijn huidige club Southampton te richten. "Maar we hebben een nieuwe eigenaar en ik weet niet of ik in diens plannen pas. Ik houd al mijn opties daarom open."Hij zegt Van Stee in elk geval niet in de weg te willen zitten.  Henk is een goede vriend, die ik het beste gun. Ik ga hem niet dwars zitten."

Wotte was al eerder werkzaam bij de Egyptische club. Hij vertrok toen omdat hij zijn kinderen zou missen, om vervolgens vrijwel meteen aan een nieuwe baan te beginnen bij RKC. De toenmalige voorzitter van Ismaily beschuldigde hem daarom van contractbreuk en wilde een afkoopsom van zeshonderdduizend dollar. Dat bedrag is door Wotte nooit betaald.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws