Looneis Huntelaar is ook Spurs te gortig

Looneis Huntelaar is ook Spurs te gortig

24-07-2009 13:18

Eerder al zag Huntelaar een overgang naar VfB Stuttgart om diezelfde reden afketsen. De spits heeft in Madrid nog een doorlopend contract en is niet bereid om veel in te leveren. Huntelaar hoopt dan ook dat de Spaanse club een eventuele koper de helpende hand biedt.

Dat zal in het geval van Tottenham Hotspur noodzakelijk zijn. De Engelse club komt volgens manager Harry Redknapp 'niet eens in de buurt' van het bedrag dat de Nederlander in Spanje maandelijks op zijn rekening mag bijschrijven.

"Directeur Daniel Levy heeft met Real Madrid gesproken, maar wat hij verdient kunnen wij niet betalen", zegt Redknapp in gesprek met The Daily Mail. "Ik denk dat Stuttgart alles probeerde om een akkoord te bereiken, maar Real was niet bereid om hier aan mee te werken."

"Ik ben er van overtuigd dat wij met dezelfde problemen te maken krijgen. Ik zie het op dit moment niet gebeuren. Lonen zijn een moeilijk punt. We betalen goed geld, maar we gaan ons niet inlaten met exorbitante salarissen."

Daarmee doelt Redknapp mede op Manchester City. The Citizens 'belonen' hun nieuwe aankopen met torenhoge salarissen en troeven zo de concurrentie af. "Ik was ook geïnteresseerd in Gareth Barry en Roque Santa Cruz, maar we kwamen niet eens in de buurt van de salarissen die City hen aanbood."