Lucius: Griekenland zou prima zijn

Lucius: "Griekenland zou prima zijn"

15-08-2009 11:35

Lucius baalt van het feit dat er geen interesse is. "Er is niets concreets. Dat valt me ook wel enigszins tegen", zo zegt Lucius in het tv-programma Voetbal International. "Het geld is niet meer zoals het geweest is. Als clubs in het buitenland een speler uit het buitenland halen moet het vaak een international zijn."

In paniek is de 32-jarige Lucius nog niet. "Nou, ik zit nog steeds vrij rustig. Ik vind het alleen wel jammer. Je mist de hele voorbereiding en de start van de competitie. En het is niet altijd gemakkelijk om in een groep in te stromen."

Lucius, die zelf liever op het middenveld speelt, staat eigenlijk open voor alles. "Ik wil wel graag naar het buitenland. Als je een keer de kans hebt, dan is het nu. Mij maakt het niet veel uit. Een klapper hoeft niet. Een keer een andere competitie is mooi meegenomen, Griekenland zou bijvoorbeeld prima zijn."

Even hoopte Lucius op zijn oude club PSV, maar de voormalig international snapt dat de Eindhovenaren hem niet haalde. "Het was wel de club waar ik op hoopte, maar die is niet gekomen. Min of meer wel terecht. PSV wil terug naar de top. De laatste jaren zijn ze aan het wegzakken en nu moeten ze toppers kopen. En dat ben ik niet."