FC Emmen waakzaam voor vrije trappen Duits

FC Emmen waakzaam voor vrije trappen Duits

11-09-2009 13:17

Hans Denissen zorgde afgelopen week voor de eerste Emmen-treffer van dit seizoen, trainer Harry Sinkgraven hoopt vrijdagavond ook de eerste overwinning bij te kunnen schrijven. "Waarom zou het niet kunnen? Uitgezonderd de wedstrijden tegen RBC en Haarlem hebben we in de andere wedstrijden toch aardig meegevoetbald. Dat was afgelopen vrijdag ook in Maastricht het geval", zegt de oefenmeester op de officiële website van FC Emmen.

"Er zijn natuurlijk een aantal punten die verbetering behoeven. Zo komen er diverse momenten in de wedstrijden waarin we kansen kunnen krijgen maar dan is de eindpass onzorgvuldig. Tegen FC Omniworld moeten we daarnaast niet te veel vrije trappen op gevaarlijke plekken weggeven want ze hebben in Sander Duits iemand die daar wel raad mee weet. Ze zoeken daarnaast snel spits Serdar Özturk met hoge ballen en daarom heen lopen met Hoefdraad en Faria snelle jongens."

FC Emmen treedt vrijdag waarschijnlijk met dezelfde elf namen aan als een week eerder in Maastricht. Alleen achter de naam van Michel Poldervaart staat een vraagteken. Hij moest de donderdagtraining voortijdig beëindigen. Wanneer hij niet op tijd hersteld is voor het duel van vrijdagavond wordt hij vervangen door Erik van der Ven.

Henk Wisman, trainer van FC Omniworld, mist in Drenthe twee van zijn spelers. Kevin Rijnvis en Ridouan Tabaouni zijn beiden niet inzetbaar. Zij kampen met blessures. Verder kent Wisman geen personele problemen.