Maatregel treft stadionmanager NAC diep

Maatregel treft stadionmanager NAC diep

26-09-2009 13:44

Van Eenennaam zou niet correct zijn omgegaan met de werktijden van leden die vanwege een taakstraf bij de club aan het werk zijn. Daarom is hij "in afwachting van de uitkomsten van nader onderzoek" voor één week geschorst.

"Ik ontken alle aantijgingen omtrent fraude met klem", laten Van Eenennaam en zijn advocaat in een reactie aan BN/De Stem weten. "Aan mij is donderdag zónder enige vooraankondiging te verstaan gegeven, dat tegen mij verdenkingen zijn gerezen. Aan mij is niet medegedeeld welke concrete verwijten worden gemaakt. Het onderzoeksrapport waarover NAC zegt te beschikken is mij ook niet overhandigd, waardoor ik tot op heden niet in staat ben om op concrete aantijgingen te reageren."

"Het moment van schorsing is daarnaast door NAC wel zeer ongelukkig gekozen, omdat ik vol in de voorbereiding zat van de wedstrijd NAC-Feyenoord", vervolgt de stadionbeheerder. "De maatregelen die Theo Mommers tegenover mij heeft genomen zijn dan ook onterecht en hebben mij en mijn gezin diep getroffen."