Leonardo: Trainer staat altijd ter discussie

Leonardo: "Trainer staat altijd ter discussie"

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2009 om 20:32di 29-09-2009 om 20:32

"We kunnen niet altijd blijven praten over wat we niet hebben gedaan. Een trainer staat altijd ter discussie. Ik heb met het team gesproken om zodoende de juiste oplossingen te vinden", aldus Leonardo op de persconferentie in de aanloop naar het Champions League-duel met FC Zürich.

Dinsdag liet vice-voorzitter Adriano Galliani  al weten dat de positie van Leonardo 'absoluut niet' ter discussie staat. Nu richten de Italianen zich op het Europese duel met een gemotiveerd Zürich. "We hebben tot dusver een seizoen vol pieken en dalen. Het is belangrijk dat we Zürich verslaan", stelt Leonardo.

"We denken nu over hoe we in de volgende wedstrijd beter kunnen spelen in plaats van te bekijken wat er eerder fout ging", legt de Braziliaan uit. "Het is niet waar dat Milan niet draait. Het is niet alleen een kwestie van fitheid. Ik denk dat we eerder een probleem hebben met de opbouw en het vasthouden van de bal in de aanval."

Dat wil echter niet zeggen dat het probleem in de frontlinie ligt. "We moeten de bal verder op de helft van de tegenstander veroveren en op die helft blijven. Op die manier creëer je kansen", denkt Leonardo.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: AC Milan

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws