Breuer: Dit kan duur puntverlies zijn

Breuer: "Dit kan duur puntverlies zijn"

Gepubliceerd: vrijdag 2 oktober 2009 om 11:09vr 02-10-2009 om 11:09

Kansen waren er echter wel voor Heerenveen, dat opnieuw faalde in de afwerking. "Dat is het verschil tussen ons en een ploeg als Sporting. Die hebben wel de klasse om het meteen af te maken", zegt Beerens op de clubsite.

De rappe flankspeler zorgde bij zijn invalbeurt voor veel gevaar. Toch vindt Beerens niet dat hij had moeten starten. "Ik ben nog niet fit en op dit gladde veld kon ik dat gelijk merken. Het is goed dat ik niet een hele wedstrijd heb gespeeld. Nu kan ik er zondag weer staan."

Beerens was met een voorzet op Gerald Sibon nog bijna beslissend geweest. "Die bal moet hangen", beseft de boomlange aanvaller. "Het is een vrije kopkans. Volgens mij deed ik alles goed, maar de keeper stond op de juiste plek."

Aanvoerder Michel Breuer was eveneens kritisch. "We begonnen nerveus en leden te slordig balverlies. Alle kansen die zij kregen kwamen bij ons vandaan. Na rust schakelden we een tandje bij, maar uiteindelijk vind ik dat we te weinig gecreëerd hebben. Aan het eind van de rit kunnen dit nog wel eens dure verliespunten blijken te zijn", aldus de verdediger.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws