Vorm: Dit heb ik nog nooit meegemaakt

Vorm: "Dit heb ik nog nooit meegemaakt"

Gepubliceerd: maandag 5 oktober 2009 om 14:00ma 05-10-2009 om 14:00

Jelmer van der Dussen
UTRECHT

De thuisploeg dirigeerde de wedstrijd en bood PSV geen kans om zich met het spel te bemoeien. De rust om het frivole aanvalsspel de beloning te geven die het verdient, ontbreekt echter nog in de voorhoede van FC Utrecht. Net als vaker dit seizoen verzuimde het tegen PSV de overvloed aan kansen op het scorebord aan te tonen.

"Dit heb ik nog nooit meegemaakt", stamelde doelman Michel Vorm kort na afloop van de wedstrijd tegen VoetbalPrimeur. "Tegen geen enkele club, zeker niet tegen een club uit de traditionele topdrie." De doelman kon in Stadion Galgenwaard louter machteloos toekijken hoe zijn collega Andreas Isaksson aan de overzijde iedere inzet wist te keren.
 
"We hebben zoveel kansen gecreëerd. Daarvan moeten er zeker twee of drie in", zei Vorm. "Het geeft toch een raar gevoel. Vooraf zouden we voor een 0-0 tegen PSV tekenen, maar als je het verloop van de wedstrijd bekijkt vergeten we hier gewoon te winnen."

Wel gaf de manier waarop PSV werd bestreden FC Utrecht vertrouwen. De titelfavoriet werd op indrukwekkende wijze overklast. Alleen het resultaat bleef uit. "Dus we kunnen wel stellen dat we vandaag de titel hebben verspeeld", grapte Vorm.

"Natuurlijk is dit goed voor het vertrouwen", vervolgde de doelman. "Maar dit sloeg echt alles. Ik kan me niet herinneren dat we in één wedstrijd ooit zoveel kansen hebben gecreëerd. En we hebben maar anderhalve kans weggegeven. Maar de de drie punten, daar doe je het voor. Zeker tegen een club als PSV zijn dat voor ons bonuspunten."

Lees meer over:FC UtrechtMichel Vorm

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws