Reserves Man Utd winnen bij Barnsley

27-10-2009 23:58

Sir Alex Ferguson gaf in het League Cup-duel de kans aan jeugdige talenten en reserves. Zo mocht Ben Foster het weer onder de lat proberen, terwijl Fabio, Wes Brown, Johnny Evans en Federico Macheda ook in de basis stonden. Gabriel Obertan maakte zijn debuut in de basis.

Danny Welbeck opende de score al na acht minuten en kort na rust gooide Michael Owen de wedstrijd in het slot. Kort na de 0-2 kwam Manchester United nog met tien man te staan na een rode kaart van Gary Neville, maar de zege kwam niet meer in gevaar.

Tottenham Hotspur-Everton 2-0
Everton wist de neerwaartse spiraal waarin het zit niet te doorbreken bij Tottenham Hotspur. Tom Huddlestone zette de thuisploeg na een halfuur op voorsprong en na een treffer van Robbie Keane nam de thuisploeg verder afstand.

John Heitinga speelde als basisspeler in het centrum van de verdediging.