Feyenoord verbaasd door sepot aquarium-zaak

Feyenoord verbaasd door sepot aquarium-zaak

28-10-2009 10:20

De KNVB stelde onlangs een onderzoek in, omdat het zicht voor de 750 meegereisde Feyenoord-supporters ver onder de maat was. Dat kwam door dubbele netten en folie op de plexiglas afscheidingswanden. De aanklager vindt echter dat NAC zich van geen kwaad bewust was en bovenal goede wil getoond heeft om het leed te verzachten.

Daarnaast is de club uit Breda bereid om de prijs van de kaarten te vergoeden. Feyenoord zet echter in op volledige vergoeding van de gemaakte kosten, dus ook die voor reis- en beveiligingskosten.

"Wij zijn nooit uitgeweest op een sanctie voor NAC", zegt algemeen directeur Eric Gudde op de officiële website. "Ons ging én gaat het er nog steeds om dat onze supporters volledige vergoeding verdienen van de door hun gemaakte kosten."

"Ik heb gisteren, direct nadat duidelijk werd dat de zaak voor de KNVB kennelijk is afgedaan, nogmaals contact opgenomen met mijn collega van NAC. Tijdens dat gesprek heb ik hem wéér dringend verzocht onze supporters volledig schadeloos te stellen. De deur staat zogezegd nog op een kier, maar dwingen kunnen we NAC niet", aldus Gudde.