Anita verwacht snel nieuw contract te tekenen

Anita verwacht snel nieuw contract te tekenen

16-11-2009 12:17

Onlangs openden Ajax en Anita de gesprekken over het openbreken van de verbintenis van de jongeling. Hoewel het even stil was rondom Anita, hoeft men zich geen zorgen te maken. Een akkoord is in de maak. "Het komt zeker goed. Ik ben nu alleen de hele tijd weg voor wedstrijden met Jong Oranje en Ajax, waardoor er geen tijd is om alles rond te maken. Ga er maar vanuit dat dat binnen een paar weken gebeurt", zegt Anita.

Anita moest afgelopen week nog op de tribune plaatsnemen tijdens de interland van Jong Oranje met Jong Liechtenstein. Tegen Jong Spanje is Anita dinsdag echter weer van de partij. Bondscoach Cor Pot passeerde Anita wegens 'tactische redenen', zo liet hij weten.

"Het liefst speel je natuurlijk elke wedstrijd. Maar ja, de trainer maakt zijn keuzes. Dat heb je te accepteren. Heb ik ook gedaan, al kreeg ik op de tribune wel echt de kriebels. Ik wilde spelen! Gelukkig kan dat dinsdag weer. De trainer heeft gezegd dat ik dan de nummer tien van Spanje moet uitschakelen én goed moet meevoetballen bij balbezit", aldus Anita in gesprek met het weekblad.

Anita verwacht een lastige wedstrijd tegen de medekoploper in de strijd om een EK-ticket. "Het wordt een zwaar duel tussen twee topploegen die willen winnen. Jammer alleen dat Bojan Krkic (FC Barcelona) niet meedoet bij hen. Ik heb wel eens met hem samengespeeld bij het Europees team onder 18 en had nu graag tegenover hem gestaan. Had ik wel een uitdaging gevonden, om hem uit te schakelen."