Servische 'wonderdokter' helpt ook Liverpool-duo

Servische 'wonderdokter' helpt ook Liverpool-duo

18-11-2009 16:26

Na hun behandelingen bij de Servische 'wonderdokter' verklaren de twee voetballers veel minder last te hebben van hun gekwetste hamstrings. Van Persie vloog deze week ook naar Belgrado om zich te laten behandelen door Kovacevic, die gebruik maakt van placentavocht om blessures te behandelen.

"Ik ben in Belgrado geweest en voel me al een stuk beter", verklaarde Benayoun woensdag in de Liverpool Echo. De Israëliër liep vorige week net als zijn ploeggenoot Riera een hamstringblessure op. Manager Rafael Benítez vreesde in eerste instantie een maand niet te kunnen beschikken over zijn vleugelaanvallers, maar hij bevestigde op de website van Liverpool dat het bezoek aan Kovacevic het herstel van de twee goed heeft gedaan.

"Ze hebben hard gewerkt met de fysiotherapeuten en een speciale behandeling gehad. We moeten het nog even aankijken, maar mogelijk zijn ze eerder terug dan verwacht." Van Persie liep afgelopen zaterdag in de oefeninterland tegen Italië een ingescheurde enkelband op. Collega-international Orlando Engelaar adviseerde de spits van Arsenal een bezoek aan 'wonderdokter' Kovacevic.