Kalezic rouwt niet om missen periodetitel

Kalezic rouwt niet om missen periodetitel

28-11-2009 10:40

De Graafschap versloeg HFC Haarlem vrijdag met 4-1. Dat was voor Kalezic dan ook het belangrijkste. "De periodetitel heeft voor mij geen belang. Gezien onze selectie behoren ons wij gewoon minimaal te plaatsen voor de nacompetitie. Ik zie het nut er dan ook niet van in om periodekampioenschappen te houden. Voor ons geldt het in ieder geval niet", zegt de oefenmeester op de clubsite.

De wedstrijd stemde Kalezic tevreden. "Wij hebben de eerste veertig minuten volledige pressie uitgeoefend op Haarlem en stonden dan ook verdiend op 2-0 bij rust. In de rust wisselde Haarlem van tactiek, wat qua spelbeeld meer balans opleverde."

De Superboeren herstellen zich met de zege goed van de nederlaag bij Excelsior. "Op de trainingen merkte je dat er bij de spelers revanchegevoelens waren ten opzichte van de verliespartij tegen Excelsior. Ze wilden het laten zien tegenover zichzelf en vooral de supporters. We hebben goede zaken gedaan in de strijd om de bovenste plaatsen en daar ben ik blij mee. Ook is het goed dat we ten opzichte van de eerste periode weer twee punten meer pakken", aldus Kalezic, die het gat met koploper Go Ahead Eagles bovendien met drie punten verkleind zag worden.