Lyon onderuit in doelpuntrijk duel

07-12-2009 01:32

Lyon startte goed aan het duel. Middels een treffer van López lag de 0-1 al na twee minuten spelen in het net. Twintig minuten later trof de spits opnieuw doel, dit keer vanaf de strafschopstip: 0-2. Pierre-Alain Frau verkleinde de marge (1-2), maar López leek zijn ploeg nog voor rust op een veilige 1-3 voorsprong te brengen.

Het was echter de thuisploeg die het heft in handen nam in de tweede helft. Gervinho en Yohan Cabaye brachten beide ploegen weer op gelijke hoogte: 3-3. Diezelfde Gervinho diende Lyon in blessuretijd een kostbare nederlaag toe: 4-3.

Door de verliespartij loopt de achterstand van Lyon op koploper Girondins Bordeaux op tot vijf punten. L'Ol is terug te vinden op een vierde plek, achter Montpellier en Valenciennes.