De Jong herstelt voorspoedig van H1N1-virus

De Jong herstelt voorspoedig van H1N1-virus

15-12-2009 12:32

Volgens de officiële website van Manchester City sluit De Jong, wanneer alles goed gaat, dinsdag weer aan bij de groepstraining. Woensdagavond ontmoet City Spurs in de Premier League. Als alles naar wens verloopt, maakt De Jong dan weer deel uit van de wedstrijdselectie. Door de griep moest De Jong het competitieduel met Bolton Wanderers (3-3) van zaterdag nog missen.

Ook Shaun Wright-Phillips mag nog altijd hopen om op tijd fit te geraken voor het duel met Tottenham. De rappe aanvaller liep in Bolton een enkelblessure op. De medische staf van City stoomt Wright-Phillips de komende dagen klaar voor de wedstrijd. De beslissing over zijn inzetbaarheid wordt zo lang mogelijk uitgesteld.

Wayne Bridge moet nog even geduld hebben. De verdediger keert pas in het nieuwe jaar terug op het veld. Hij liep tijdens het duel met Chelsea van afgelopen week een knieblessure op. In die wedstrijd verrekte hij zijn kniebanden.

"Het voelt absoluut een stuk beter nu. Deze week loop ik met een brace. Ik hoop begin januari weer terug te zijn. Ik wil de druk niet al te hoog opvoeren, want het is een vervelende blessure. Ik ga er eerst voor zorgen dat ik weer helemaal hersteld ben", aldus Bridge.