SC Heerenveen mist Svec tegen Ventspils

SC Heerenveen mist Svec tegen Ventspils

Gepubliceerd: dinsdag 15 december 2009 om 16:02di 15-12-2009 om 16:02

Svec trainde dinsdag wel weer met de groep mee, maar het is uitgesloten dat hij in het Europa League-duel in actie komt, zo laat de club weten op de officiële website. Daryl Janmaat is wel weer van de partij. Hij keert terug van een schorsing.

De Tsjech is de enige afwezige in de selectie van trainer Jan de Jonge, die daardoor keuzes zal moeten maken. "We gaan nog een keer goed naar de tegenstander kijken en dan nemen we een beslissing over de opstelling", liet De Jonge dinsdag weten.

De trainer hoopt overigens dat de weersomstandigheden het veld niet dusdanig aantasten dat goed voetbal onmogelijk wordt. De dinsdagtraining werd afgewerkt op een deels bevroren veld. "Ik hoop dat het morgen beter is, want zo is het lastig voetballen", aldus De Jonge.

Tegen FK Ventspils kan Heerenveen zich plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League. Daarvoor moet gewonnen worden van de Letse ploeg en moet Sporting Portugal zijn sportieve plicht doen in het treffen met Hertha BSC. Een kleine kans dus voor de Friezen. "Die moeten we grijpen. We mogen het ons zelf later niet kunnen verwijten dat we het tegen Ventspils hebben laten liggen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws