Vertonghen weet niet van concrete interesse

Vertonghen weet niet van concrete interesse

Gepubliceerd: woensdag 16 december 2009 om 10:40wo 16-12-2009 om 10:40

Vanwege de ernstige knieblessure die verdediger Pepe dit weekeinde opliep is Real met spoed op zoek naar een vervangen. De naam van Vertonghen dook de afgelopen dagen op in de Spaanse media. Tevens wisten zij te melden dat de Belgisch international voor een relatief zacht prijsje overgenomen kan worden van Ajax. Hij zou tien miljoen euro moeten kosten.

Mustapha Nakli, de zaakwaarnemer van Vertonghen, weet echter van niets. "We hebben die berichten ook gelezen. Het zou best kunnen dat Jan op de schoutingslijst staat van Europese topteams, maar zolang wij of Ajax niets concreets vernomen hebben, kan ik hier niets over zeggen. Voorlopig weten we van niets", zegt Nakli in Het Nieuwsblad.

De 23-jarige Vertonghen heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2013. Dit seizoen is de van origine middenvelder een linie teruggezakt. Samen met zijn landgenoot Toby Alderweireld vormt Vertonghen het defensieve centrum van Ajax.

Overigens is Vertonghen niet de enige speler die in verband gebracht wordt met een overgang naar Real Madrid. Ook de Argentijn Otamendi (Velez Sarsfield) en Ricardo Carvalho (Chelsea) zouden op het lijstje staan.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws