Koster wist af van onvrede Sonck

Koster wist af van onvrede Sonck

28-12-2009 12:40

Sonck nam afgelopen weekend sportieve wraak in het duel met Cercle Brugge. De spits bezorgde zijn club drie punten in de stadsderby. Na afloop wilde hij niet reageren. "Mijn doelpunt spreekt voor zich", was het enige dat de oud-Ajacied zich liet ontvallen.

Afgelopen week nam Sonck geen blad voor de mond en ventileerde hij zijn mening over het selectiebeleid van Koster open en bloot in de Belgische media. Koster kon er niet mee zitten. "Ik vond dat interview nogal meevallen. Wesley mag zijn mening geven. En wat hij aan jullie journalisten vertelde, had hij mij voordien al verteld", zei Koster in Het Nieuwsblad.

"De rol van Sonck is natuurlijk ietwat anders dan vorig seizoen. Maar ik heb al vaker aangegeven dat we het met z'n allen zullen moeten doen. Iedereen wil versterking, maar eens die er is, wordt het plots een ander verhaal", gaat de trainer verder.

"Ik hoef de spelers niet tevreden te houden. Ik stel mijn elftal op naar eer en geweten. Ik begrijp dat het niet altijd makkelijk is, maar alleen met concurrentie wordt het team sterker", aldus Koster, die ook al bezoek kreeg van de ontevreden spelers Joseph Akpala, Mohamed Dahmane, Dorge Kouemaha en Daniel Chávez.