Kamp-Huntelaar: Tijd voor duidelijkheid

Kamp-Huntelaar: "Tijd voor duidelijkheid"

Gepubliceerd: woensdag 30 december 2009 om 09:30wo 30-12-2009 om 09:30

Oosterveer zal in de Italiaanse modestad het gesprek aangaan met vice-president Adriano Galliani en directeur Ariedo Braida, schrijft Voetbal International. Het kamp-Huntelaar wil duidelijkheid over de toekomst van de spits, nu Marco Borriello de vaste aanvalsleider is en coach Leonardo voor invalbeurten meestal voor Filippo Inzaghi kiest.

"Drie weken geleden heeft Leonardo gezegd dat de kansen voor Klaas-Jan zullen komen. En ook de clubleiding geeft telkens aan dat ze hem willen houden", laat Oosterveer aan het weekblad weten. "Maar we hebben ook te maken met een speler die met het oog op zijn clubcarrière en het naderende WK aan voetballen toe wil komen. Het wordt tijd voor duidelijkheid."

Huntelaar begon zijn avontuur bij AC Milan, na zijn komst van Real Madrid afgelopen zomer, nog als eerste spits. Eind november kwamen pas de eerste goals voor de Achterhoeker. Tegen Catania bezorgde hij de Rossoneri in de slotfase de winst met twee treffers (2-0). Sindsdien mocht Huntelaar slechts eenmaal twintig minuten binnen de lijnen komen.

Lees meer over:AC Milan

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws