Kruiswijk: Belangstelling Roda JC geen geheim

Kruiswijk: "Belangstelling Roda JC geen geheim"

30-12-2009 12:56

Kruiswijk weet van de interesse van Roda JC af, maar sprak nog niet met de club uit Kerkrade. "Er is belangstelling, dat is geen geheim, en ik heb begrepen dat ze mij willen huren, omdat ze geen geld hebben mij definitief over te nemen. Contact is er nog niet geweest, ik wacht rustig af", zegt de verdediger in gesprek met Voetbal International.

"Ik kijk niet zozeer naar de naam of naar de club. Als ik word verhuurd, telt maar één ding: dat ik wekelijks aan voetballen toekom. Als ik word verkocht, wordt het een ander verhaal. Dan kijk ik natuurlijk wél naar de naam van de club", aldus Kruiswijk.

De verdediger is in België bezig aan zijn tweede seizoen. Een succes werd de overstap niet. Dit seizoen kwam hij zelfs nog helemaal niet aan spelen toe bij Paars-Wit.

"Ik weet alleen dat een vertrek onderhandelbaar is. Het is bespreekbaar en daaraan wil de club meewerken, zo heb ik gehoord van mijn zaakwaarnemer Edwin Olde Riekerink. Het is niet zo dat ik per se weg moet. Alleen krijg ik weinig kansen en ik wil weer aan het spelen toekomen."