Hofland weet niets van interesse Aachen

Hofland weet niets van interesse Aachen

30-12-2009 19:39

"En ik heb ook nooit gezegd dat ik daar niet naartoe wil", zegt Hofland in Voetbal International. "Het verhaal zit zo: Ik heb al jarenlang goed contact met Erik Meijer. Toen hij zelf nog speelde, ging ik vaak kijken bij Liverpool en Bayer Leverkusen. Erik en ik bellen elkaar regelmatig. Toen hij technisch directeur werd van Alemannia, brachten mensen in die club mijn naam meteen in verband met een transfer."

Van een overstap naar Aachen is echter absoluut geen sprake, aldus Hofland. "Ik heb alle verhalen met verbazing aangehoord. Natuurlijk heb ik contact met Erik en gaan we koffie drinken, maar een transfer is niet aan de orde. Zoiets loopt normaliter via mijn zaakwaarnemer Rob Jansen. Ik ga ervan uit dat ik dit seizoen af maakt bij Feyenoord. Vanuit de club heb ik in elk geval niet gehoord dat zich voor mij iemand heeft gemeld."

Maandag begint Feyenoord aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Hofland hoopt na de winterstop vaker in de plannen van trainer Mario Been voor te komen. "Komende maandag gaan we weer beginnen en wie weet keren mijn kansen wel. In voetbal kan alles", aldus de routinier, die het vooralsnog moet doen met een bijrol achter Ron Vlaar en André Bahia.