Pompey-spelers bezorgd om financiële malaise

Pompey-spelers bezorgd om financiële malaise

01-01-2010 15:13

De spelers van de club kregen deze week voor de derde keer in korte tijd te horen dat zij moeten wachten op hun salaris. Portsmouth, dat dit seizoen al drie keer van eigenaar wisselde, heeft nu laten weten dat de spelers begin januari hun lonen ontvangen.

Ondertussen heeft de club niet alleen financieel de wind tegen, ook op sportief gebied loopt het nog niet zoals het zou moeten gaan. Portsmouth is de nummer laatst van de Premier League. Een direct gevolg van de onzekerheid waarin de club verkeert, meent Finnan.

"De spelers praten uiteraard over wat er gaande is. Over wanneer zij betaald krijgen bijvoorbeeld. Maar als spelers zijnde weten we dat we door moeten gaan met ons werk. We hopen dat de club alles zo snel mogelijk oplost, maar eigenlijk weet niemand precies wat er gaande is", aldus Finnan in gesprek met Sky Sports.

"We maken ons zorgen. Het is niet leuk voor de fans ook. Zij steunen de club door dik en dun. Deze situatie is ook niet eerlijk voor hen. Voor de spelers geldt hetzelfde. We willen spelen voor Portsmouth. Het enige waar we op kunnen hopen is dat dit alles snel voorbij is. We kunnen alleen maar blijven vechten."