Pandev: Inter-transfer is als een droom

Pandev: "Inter-transfer is als een droom"

Gepubliceerd: maandag 4 januari 2010 om 21:20ma 04-01-2010 om 21:20

De Macedoniër tekende maandag voor 4,5 jaar bij Inter en toonde zich bij zijn presentatie bijzonder content. "Ik ben echt heel erg gelukkig. Het is altijd mijn droom geweest om naar Inter te gaan. Ik ben gegroeid, een man geworden, een echte speler en vandaag ben ik blij hier te zijn."

De technicus hoopt met Inter voor de prijzen te gaan spelen. "Het jaar is heel goed gestart voor mij. Nu moeten we de titel pakken en goed presteren in de Champions League zodat we allemaal tevreden kunnen zijn."

Pandev zelf hoopt uiteraard een belangrijk onderdeel te worden van het team van de regerend landskampioen. "Ik hoop veel toe te kunnen voegen, maar het belangrijkste is dat we veel wedstrijden winnen en dan maakt het niet uit wie de doelpunten maakt. Het is wel belangrijk om mijn waarde voor het team te hebben. Ik heb mijn nieuwe ploeggenoten al ontmoet en zij zijn stuk voor stuk erg succesvol."

De 26-jarige international komt transfervrij over van SS Lazio, waar hij het afgelopen halfjaar vanwege een geschil met de voorzitter niet in actie kwam en niet met het eerste mocht meetrainen. Na een arbitragezaak werd Pandev transfervrij verklaard, wat voor hem de weg vrijmaakte om bij Inter te tekenen.

Lees meer over:Goran Pandev

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws