Schenkeveld tot 2012 bij Feyenoord

Schenkeveld tot 2012 bij Feyenoord

07-01-2010 19:25

Schenkeveld, die al sinds de F-pupillen onder contract staat bij Feyenoord, is trots met zijn nieuwe verbintenis, zo vertelt hij op de officiële website van de club. "Dit is een mooi moment. Ik heb altijd heel graag het eerste elftal willen halen. Ik zie dit contract als een blijk van waardering voor jarenlang hard werken."

Ook technisch directeur Leo Beenhakker is tevreden met de doorbraak van de jongeling. "Dit is een felicitatie waard voor de mensen binnen de jeugdopleiding die Bart zo lang onder hun hoeden hebben gehad en hem hier met een goede kop hebben afgeleverd. En natuurlijk een felicitatie voor Bart zelf. Eén ding is belangrijk: dit moet niet het einde zijn, maar pas het begin. Gelukkig is Bart een nuchtere jongen en realiseert hij dat zich ook."

Schenkeveld vertrekt vrijdag met het eerste elftal van de Rotterdammers voor een trainingskamp naar Turkije. "Dat wordt een week heel hard trainen om een betere voetballer te worden. Beter worden is ook mijn doel voor de rest van het seizoen. Ik leg mezelf niet te veel druk op. Ik wil ervaring opdoen en hopelijk kan dat door wedstrijden te spelen", zegt Schenkeveld.

De jeugdinternational speelde tot dusver twee duels in de hoofdmacht van de Rotterdamse club. Tegen ADO Den Haag maakte het jeugdproduct zijn debuut in het eerste elftal.