Boschker: 'Sommigen lopen de kantjes ervan af'

Boschker: 'Sommigen lopen de kantjes ervan af'

24-01-2010 19:10

"We zijn totaal niet happy met ons vertoonde spel", zegt de teleurgestelde goalie tegenover de NOS. "Dat is nu al twee wedstrijden zo. We moeten nog harder gaan werken om de agressiviteit terug te krijgen. We creëren ook niet veel kansen meer."

"Sommige jongens werken heel hard, anderen lopen de kantjes ervan af", stelt de boze routinier. "Dat is kwalijk. De trainer zal er wel wat van zeggen. Hij heeft er in de kleedkamer ook al over gesproken. We moeten wedstrijden winnen, het maakt niet uit hoe. Dan keert een bepaald vertrouwen terug en dan komt ook het voetbal vanzelf weer."

Boschker speelde tegen FC Groningen zijn 528ste eredivisieduel, waarmee hij het record van Willy van der Kuijlen evenaarde. Zondag tegen Roda JC, als hij het record alleen in handen kan krijgen, hoopt de 39-jarige goalie weer een zege te boeken en aan te tonen dat zijn team slechts in een tijdelijke dip zit.

"Iedereen heeft wel eens een dip, kijk maar naar Ajax en sc Heerenveen. Alleen PSV blijft constant. Tegen Roda JC speelden zij ook niet geweldig, maar ze winnen wel. Dat is dan net de klasse die PSV heeft", complimenteert de doelman de huidige koploper van de Eredivisie.