Fiorentina furieus op arbiter Øvrebø

Fiorentina furieus op arbiter Øvrebø

Gepubliceerd: donderdag 18 februari 2010 om 10:52do 18-02-2010 om 10:52

Eerst was daar de opzettelijke elleboog van Massimo Gobbi jegens Arjen Robben. Øvrebø gaf de verdediger rood, maar in de ogen van Fiorentina was dit onterecht. Vervolgens mocht Miroslav Klose aan de andere kant blijven staan na een tackle op Per Krøldrup en maakt diezelfde spits vlak voor tijd de winnende treffer in buitenspelpositie. "Dit niveau van arbitrage is beschamend in de Champions League", foeterde middenvelder Ricardo Montolivo.

"Ik zag vanaf de bank dat het buitenspel was, dus ik weet niet waar die lijnrechter naar keek", gaat Montolivo verder tegenover Football Italia. Dat vond ook trainer Cesare Prandelli. "Wij zagen het vanaf de zijlijn, dat was niet moeilijk. We zijn daar allemaal boos over, iedereen kon zien dat het buitenspel was."

Montolivo: "Het is erg frustrerend om zo bestolen te worden. We speelden erg goed en wilden het in balans houden, wat we eigenlijk ook deden. Het is een schande. Het is zo'n teleurstelling te zien dat voor dergelijk buitenspel niet gevlagd wordt. Een wedstrijd verliezen buiten je schuld om is het slechtste gevoel ter wereld."

"Als je 25 minuten met zijn tienen speelt en zo hard werkt, dan wil dat je inspanningen beloond worden", aldus Prandelli. "Het was een goed optreden, we weten dat we over drie weken nog thuis tegen Bayern spelen. Het is een geweldig team, maar als we weer zo spelen, dan kunnen we verder komen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws