Meerdink zet per direct punt achter carrière

Meerdink zet per direct punt achter carrière

Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2010 om 11:28vr 05-03-2010 om 11:28

De Superboer raakte aan het begin van dit seizoen geblesseerd aan zijn knie. Meerdink werd twee keer geopereerd aan het gewricht, maar de middenvelder blijft hinder ondervinden van zijn knie. "De pijn blijft en daar is niets meer aan te doen. Hoe moeilijk het ook is, ik moet aan mijn gezondheid denken en aan de toekomst", aldus Meerdink in een persverklaring.

"Het doet mij pijn, juist nu deze keuze te moeten maken. Ik zal de selectie van De Graafschap de rest van dit seizoen blijven steunen", vervolgt Meerdink. De middenvelder keerde afgelopen zomer terug bij de club waar het voor hem allemaal begon. Veel plezier beleefde hij echter niet aan zijn terugkeer op het oude nest.

De Graafschap heeft begrip voor het besluit van Meerdink. "We gaan nu kijken op welke positie we Martijn kunnen inzetten, we denken aan een functie bij ons Voetbalcollege, de scouting en natuurlijk op PR gebied", laat directeur voetbalzaken Leen Looijen weten.

Meerdink (33) debuteerde in het seizoen 1998 in het betaalde voetbal als speler van De Graafschap. In totaal speelde hij 229 duels in de Nederlandse competitie. Naast De Graafschap stond hij ook onder contract bij AZ en FC Groningen. De middenvelder kwam tot één interland.

Lees meer over:De Graafschap

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws