Mulder denkt na over vertrek bij Feyenoord

Mulder denkt na over vertrek bij Feyenoord

Gepubliceerd: maandag 8 maart 2010 om 10:12ma 08-03-2010 om 10:12

"Ik weet wat Feyenoord wil, maar Feyenoord weet nog niet precies wat ik wil", zo zegt de jonge goalie tegenover Sportweek. "Ik ben deze maand 21 geworden en wil op het hoogste niveau spelen. Het liefst bij Feyenoord, maar als dat niet kan ergens anders in de Eredivisie. Mijn contract loopt in 2011 af, dus voor Feyenoord is het ook niet goed als ik nog een jaar op de bank moet zitten."

"Ik zeg nu niet dat honderd procent zeker bij Feyenoord blijf, maar ik zeg ook niet dat ik in de zomer per se weg wil", vervolgt Mulder, die tegen Roda JC voor de twee keer als invaller binnen de lijnen kwam dit seizoen, zijn verhaal. "Als er een Eredivisie-club komt die me wil huren of kopen, dan ga ik daar eens rustig over nadenken en alle plussen en minnen tegen elkaar afwegen. Op dit moment sluit ik niks uit."

Naast het teleurstellende seizoen, kreeg Mulder vorige week nog een tegenvaller te verwerken. Hij zat niet bij Jong Oranje. "Ik was erg verrast dat ik er niet bij zat, daar ben ik heel eerlijk in. Ik heb alle vertegenwoordigende jeugdelftallen doorlopen en heb vorig seizoen een jaar bij Excelsior gespeeld. Oké, dit seizoen speel ik in het tweede van Feyenoord wat minder, maar Sergio Padt speelt ook weinig bij Ajax. Ik had er graag in zijn plaats bij gezeten, want ik denk wel dat ik de kwaliteiten heb om op z?n minst tweede keeper van Jong Oranje te zijn. Ik vind dat ik erbij hoor te zitten."

Lees meer over:Erwin Mulder

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws