Ooijer: Jammer dat de pers het zo opvat

Ooijer: "Jammer dat de pers het zo opvat"

08-03-2010 17:11

"Het is allemaal een misverstand", zei Ooijer tegenover PSV TV. "Je hoopt dat het in de krant over voetbal gaat, jammer dat de pers het zo opvat." Ook Afellay benadrukte dat er geen opzet in het spel was. "Het is een beetje commotie om niks", vond de captain. "Bij NAC zit het qua mixed-zone tegenwoordig wat apart in elkaar. Normaal kom je er op weg naar de bus langs, maar nu niet meer. Ik zie ook niet in waarom wij niet met de pers zouden praten."

Niet meer dan een misverstand dus. "Maar dat was de nederlaag in Breda niet", blikte Ooijer terug. Voor de uitwedstrijd tegen Ajax echter geen knikkende knieën bij de routinier. "We gaan met rechte rug naar Amsterdam. We zijn heel lang ongeslagen geweest en het is vervelend dat je verliest, maar aan de andere kant hebben we alles in eigen hand. We moeten doen waar we al het hele seizoen goed in zijn en dat is wedstrijden winnen. Nu kunnen we de boel rechtzetten."

Woorden die Afellay kracht bijzette door te stellen dat het geloof in eigen kunnen nog altijd aanwezig is. "Het vertrouwen heeft geen knak gekregen. Je weet dat je weleens kan verliezen, maar je moet verder. Met goede zin gaan we de komende weken tegemoet."