Jol wil niet aan complottheorie denken

Jol wil niet aan complottheorie denken

Gepubliceerd: vrijdag 16 april 2010 om 16:00vr 16-04-2010 om 16:00

"Het gaat de goede kant op met Urby, dus ik heb goede hoop dat hij er snel weer bij is", laat Jol vrijdag weten op de website van Ajax. Zaterdag wordt Emanuelson aan een laatste test onderworpen. Dan zal duidelijk worden of hij er bij is tijdens het o zo belangrijke duel met Heracles.

Ajax jaagt op koploper FC Twente. Door de misstap van de Tukkers tegen AZ en de winst van Ajax op Willem II is het gat teruggebracht tot één punt. Nog altijd in het voordeel van FC Twente. De Tukkers treffen zondag Feyenoord in eigen huis. Jol ziet geen ruimte voor complottheorieën.

"Ik ga er van uit dat Feyenoord doet wat ze normaal ook doen. Het enige dat voor ons telt is dat wij onze wedstrijden winnen. Daarna spelen we nog een competitiewedstrijd. We doen alles wat in ons vermogen ligt, maar dat is al langer zo", aldus Jol, die zondag niet met een radio op de bank zal zitten. "We nemen het zondag zoals het is. Je kunt je toch niet afsluiten voor andere wedstrijden. De mensen om je heen, bijvoorbeeld van de media, informeren je toch wel."

Na Heracles-thuis wacht Ajax nog het bezoek aan NEC. In Nijmegen kan zomaar eens de beslissing vallen, wanneer Ajax uiteraard wint van Heracles. "NEC kan het voor eigen publiek veel tegenstanders erg moeilijk maken. Het hangt in de laatste speelronde ook van de actuele situatie af."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws