Ancelotti: We weten wat ons te doen staat

Ancelotti: "We weten wat ons te doen staat"

18-04-2010 00:42

"We weten wat ons te doen staat in de komende drie wedstrijden", sprak Ancelotti na afloop van de wedstrijd tegenover Sky Sports. "We moeten nu niet in paniek raken. We staan bovenaan met nog drie wedstrijden te gaan dus elk team zou wel met ons willen ruilen. We hebben nog twee thuiswedstrijden en één moeilijk uitduel. We kunnen nog steeds kampioen worden. Een voorsprong van één punt in deze fase van het seizoen is niet slecht."

Toch kwam de nederlaag ook bij Ancelotti hard aan. "Ik blijf altijd vertrouwen houden. Ik heb nu echter wel minder vertrouwen dan gisteren, maar we staan nog steeds bovenaan", aldus de coach, die het niet inhoudelijk over de rode kaart (twee keer geel) van John Terry wilde hebben. "We zijn teleurgesteld dat we John de volgende wedstrijd moeten missen maar ik hoef het verder niet te hebben over de beslissing van de scheidsrechter."

Dat Terry continu in conclaaf was met de scheidsrechter en ook betrokken was bij een aantal opstootjes deed Ancelotti af als 'logisch'. "Iedereen staat onder druk op dit moment. Hij is de aanvoerder en is daarom zeer betrokken bij deze spannende eindstrijd."