Pellegrini: We zijn een team vol goals

Pellegrini: "We zijn een team vol goals"

Gepubliceerd: maandag 19 april 2010 om 14:25ma 19-04-2010 om 14:25

De Madrileense titeldroom werd vorige week verstoord door het verlies in eigen huis tegen de Catalaanse rivaal. Maar door het doelpuntloze gelijkspel van Barcelona zaterdag tegen Espanyol en de winst van Real op Valencia, ziet het er ineens weer een stuk beter uit.

Pellegrini toonde zich na afloop dan ook een content man. "Ik ben erg tevreden met de mentale kracht en de wil om te vechten", zei de trainer op de FIFA-website. "Het team heeft het hele seizoen al een dergelijk niveau. We hebben onszelf altijd opgericht na moeilijke momenten, bijvoorbeeld na uitschakeling in de Champions League en na de wedstrijd tegen Barcelona."

"We hebben beleving getoond", ging de Chileen verder met zijn relaas. "Ik ben erg trots op zowel de groep als op de spelers individueel. Ik ben erg blij met mijn team, op en naast het veld. Het was erg belangrijk om te winnen van Almería en vervolgens van Valencia. We zijn een team vol goals."

Spits Gonzalo Higuaín, die met één doelpunt zijn seizoenstotaal naar 25 bracht, vond dat het duel met nummer drie Valencia één van de beste van het seizoen was. "We hebben gedomineerd tegen een sterke opponent", sprak hij op de website van De Koninklijke. "We gaven nooit op en speelden vooral in de eerste helft goed. Er zijn nu nog vijf finales te gaan, met veel punten om voor te spelen."

Lees meer over:Real Madrid

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws