Jans hakt knopen door bij Heerenveen

Jans hakt knopen door bij Heerenveen

Gepubliceerd: zaterdag 15 mei 2010 om 20:47za 15-05-2010 om 20:47

De 22-jarige Elyounoussi speelt sinds februari op huurbasis bij Lillestrøm SK en maakt daar een uitstekende indruk. De Noorse international, die op alle posities in de voorhoede uit de voeten kan, krijgt na twee magere jaren in Friesland dan ook een nieuwe kans van Jans, meldt Omrop Fryslân.

Een speler die volgend seizoen niet meer bij Heerenveen te bewonderen is heet Pawel Wojciechowski. De twintigjarige Pool kon een nieuw contract tekenen, mits hij ermee instemde volgend seizoen verhuurd te worden aan FC Emmen. Daar ging het talent, dat dit seizoen negen keer meedeed met de hoofdmacht, echter niet mee akkoord waardoor hij komende zomer transfervrij op zoek kan naar een nieuwe club.

Ook Goran Popov vertrekt vrijwel zeker bij Heerenveen. De linksback verloor dit seizoen zijn basisplaats en kreeg veel kritiek te verduren van interim-trainer Jan Everse. Ook Jans ziet het niet zitten in de Macedoniër, al hoeft hij niet per sé te vertrekken. Bij een goed bod zal de international echter geen strobreed in de weg worden gelegd.

Eerder maakte Heerenveen al bekend dat ook Arnór Smarason, Henrico Drost, Cecilio Lopes, Sofian Akouili, Arjen Bergsma, Agil Etemadi, Hassan Bai Kamara en Michel Poldervaart, Gerald Sibon, Michael Dingsdag, Henk Timmer, Martin Lejsal en Hernán Losada niet op een nieuw contract hoeven te rekenen. Bas Dost is vooralsnog de enige aankoop van de Friezen. De spits komt over van Heracles Almelo en tekende voor vijf jaar.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws