Mourinho: Nog ver verwijderd van Real Madrid

Mourinho: "Nog ver verwijderd van Real Madrid"

Gepubliceerd: maandag 17 mei 2010 om 11:55ma 17-05-2010 om 11:55

"Dit seizoen dacht ik vaak dat Italië niet mijn natuurlijke habitat was", waren de woorden van Mourinho na het laatste competitieduel tegenover de aanwezige pers. "Maar er waren zoveel wedstrijden achter elkaar dat er weinig tijd was om er echt over na te denken. Na de finale van de Champions League ga ik er eens goed voor zitten."

"Op dit moment kan ik voor honderd procent zeggen dat het niet klopt dat ik al trainer van Real Madrid word", zei de Portugees stellig op de dag dat het hij het kampioenschap met Internazionale wist te veroveren. "Sterker nog, ik ben nog daar nog ver van verwijderd."

Real Madrid-directeur Jorge Valdano wilde niet ingaan op de speculaties rondom Mourinho. "Ik ga daar niet aan meedoen. Mourinho moet zijn strijd nog leveren en wij moeten verder gaan ongeacht de meningen en commentaren van anderen", zo zei Valdano, die nog niet wilde zeggen of het mislopen van de titel gevolgen heeft voor Pellegrini. "We gaan bij elkaar zitten en bespreken welke koers we gaan varen voor het nieuwe seizoen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws