Harry Vermeegen presenteert Experts van Oranje

Harry Vermeegen presenteert Experts van Oranje

Gepubliceerd: vrijdag 28 mei 2010 om 16:39vr 28-05-2010 om 16:39

Vermeegen is een bekend gezicht in de voetbalwereld. Maakte hij in het verleden furore met zijn kijkcijferhit 'De Regenjas', de afgelopen jaren timmert hij aan de weg met het SBS6-programma 'Harry van Oranje'. Vermeegen heeft een uitstekende band met alle internationals van het Nederlands elftal. Voor Harry gaan deuren open, die voor anderen gesloten blijven.

Tijdens Experts van Oranje zal Vermeegen, momenteel woonachtig in de Verenigde Staten, bezoekers het één en ander vertellen over zijn avonturen en belevenissen met het Nederlands elftal. Voor de twee evenementen, die georganiseerd worden rondom de WK-duels Nederland - Japan en Nederland - Kameroen, verruilt hij voor één keer zijn regenjas voor de Expert Bondscoat.

Het op beide dagen ruim zeven uur durende programma, dat gepresenteerd wordt door Vermeegen, staat naast voetbal in het teken van diverse artiesten. Zo zijn op 19 en 24 juni onder meer Jan Smit, Jeroen van der Boom, Thomas Berge, Lee Towers, Gordon en Wolter Kroes van de partij in De Kuip. Meer weten of kaarten bestellen: Experts van Oranje.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws