Caanen: 'Van Dijk zeer bruikbaar voor ons'

Caanen: 'Van Dijk zeer bruikbaar voor ons'

Gepubliceerd: dinsdag 1 juni 2010 om 00:34di 01-06-2010 om 00:34

Van Dijk heeft inmiddels een persoonlijk akkoord bereikt met Larnaca, waardoor de Cypriotische club er alleen nog uit hoeft te komen met FC Utrecht. De verwachting is dat de controlerende middenvelder nog deze week zijn handtekening zet onder een contract voor twee seizoenen.

Caanen reageert tegenover Voetbal International content op de komst van Van Dijk. "Vanwege zijn wedstrijdmentaliteit kunnen we hem heel goed gebruiken. Ik ken Van Dijk van onze gezamenlijke periode bij Roda JC. In mijn elftal kan hij naast Iván Campo vóór de verdediging opereren."

AEK Larnaca hoopt naast Van Dijk ook André Ooijer te verleiden tot een transfer. De 35-jarige mandekker mag transfervrij vertrekken en heeft inmiddels een eerste gesprek achter de rug met technisch directeur Jordi Cruijff. De Oranje-international liet in dat gesprek weten wel oren te hebben naar een overstap naar Cyprus. Maikel Aerts werd eveneens benaderd door Larnaca, maar de doelman van Willem II was niet onder de indruk van het financiële plaatje.
 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws