Bellamy wil alleen weg bij aanbod Cardiff City

Bellamy wil alleen weg bij aanbod Cardiff City

Gepubliceerd: dinsdag 1 juni 2010 om 00:44di 01-06-2010 om 00:44

"Opnieuw spelen in Europa is te zwaar voor mijn gezin (woonachtig in Cardiff, red.). Ik kan het ze niet aandoen nog een keer te verhuizen. Daarnaast kan ik het me werkelijk niet voorstellen dat ik voor een andere Premier League-club zal gaan spelen", laat de dertigjarige Bellamy weten aan de BBC.

Hoewel Manchester City Bellamy heeft laten weten dat hij bij een goed bod mag vertrekken, sluit de Welshman niet uit dat hij ook volgend seizoen in Manchester speelt. "De club wordt niet gerund door één of twee mensen. Als ik het vertrouwen krijg van meerdere mensen bij de club, dan blijf ik. Verkiezen zij een ander, dan wordt het een andere situatie. Ik wil wel gewild zijn. En als ik vertrek: dan is dat mijn laatste bestemming."

Cardiff City komt uit in het Championship, het op één na hoogste niveau van Engeland. Bellamy, die in het verleden uitkwam voor onder meer Liverpool en Newcastle United, staat naar verluidt in de belangstelling van VfL Wolfsburg, Tottenham Hotspur en Everton, maar lijkt dus geen belangstelling te hebben voor een transfer naar één van die clubs.
 
 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws