Poortvliet topkandidaat bij Telstar

Poortvliet topkandidaat bij Telstar

09-06-2010 20:40

De 54-jarige Poortvliet presteerde het afgelopen seizoen uitstekend en haalde zelfs de play-offs. Desondanks is Telstar, dat ternauwernood ontsnapte aan degradatie uit de Jupiler League, een serieuze optie voor de ervaren oefenmeester.

"Het is jammer dat ik mezelf niet in tweeën kan delen, want net als Telstar is ook Eindhoven een mooie club, waar ik succes heb gehad. Maar het zal moeilijk worden dat succes te herhalen. Dat hangt ook af van de spelers die eventueel vertrekken. Tot op heden zijn we alleen onze linksback Amieux kwijtgeraakt aan NEC. Maar het is afwachten hoe sterk de groep straks is", aldus Poortvliet.

De coach benadrukt wel dat hij zelf nog niet met de clubleiding van Telstar, waar hij in het verleden al eens succesvol als trainer werkte, heeft gesproken. "Maar mijn zaakwaarnemer heeft een gesprekje gehad en daarin heeft hij geluisterd naar wat Telstar wil. Ik heb natuurlijk bij Telstar gezeten en de herinneringen zijn goed. Het is een mooie club, die honger heeft iets te laten zien. Daar is niks mis mee."