Munsterman hoopt op 'toptransfer voor Twente-begrippen'

Munsterman hoopt op 'toptransfer voor Twente-begrippen'

15-06-2010 11:40

"We weten welke spits we willen hebben", zegt Munsterman in gesprek met Voetbal International. "We zitten momenteel in stevige onderhandelingen en ik geloof het pas als de speler bij ons in de kleedkamer zit. Als het doorgaat is het voor FC Twente-begrippen een toptransfer."

Janko staat ook in de belangstelling van Schalke 04, Hoffenheim en Birmingham City. De spits tekende afgelopen jaar nog een contract tot medio 2013, maar hoopt nu op een vertrek bij de club van trainer Huub Stevens. In 121 wedstrijden in de Oostenrijkse Bundesliga maakte Janko 77 treffers. Voor het nationale team scoorde de lange spits negen keer in zestien duels.

In de zoektocht naar een opvolger van Blaise N'Kufo, die vertrokken is naar het Amerikaanse Seattle Sounders, heeft FC Twente volgens De Telegraaf ook het oog laten vallen op Adrian Ramos. De spits van Hertha BSC wil vertrekken bij de Duitse club door degradatie naar de Tweede Bundesliga. De Colombiaan stond eerder nog in de belangstelling van FC Groningen.